Noutati

Kate Beckinsale in Allure

kate-beckinsale-allure-2012-blogvedete

Kate Beckinsale a împlinit săptămâna aceasta 39 de ani și apare într-un nou pictorial din revista Allure. Actrița a purtat la photoshoot ținute create de  Louis Vuitton, Prada, Gucci, Donna Karan și Calvin Klein. 

 O parte din interviu:   

 despre încrederea în ea: Nu m-am simțit atrăgătoare în copilărie și chiar nu eram. M-am simțit așa abia la 29 de ani când l-am cunoscut pe soțul meu, Len Wiseman. Probabil că am așteptat până am cunoscut pe cineva care era atât de atras de mine încât am putut brusc să mă relaxez și să mă privesc cu alți ochi. Apoi lucrurile au evoluat și deodată am fost numită de revista Esquire "Sexiest Woman Alive" 

 despre soțul ei: Este o persoană foarte blândă. Toată lumea care lucrează cu el este surprinsă de cât de drăguț este. Nu țipă niciodată. Și știți, uneori regizori care lucrează la genul de filme pe care le face el, trebuie să țipe la actori că să le insufle o anumită stare. Mi se pare impresionant că o persoană cu o asemenea responsabilitate și care lucrează în condiții stresante nu își varsă nervii pe altcineva. 

 despre frică de a îmbătrâni, pe care femeile o au: Nu înțeleg femeile care se deprimă când se apropie de 30 de ani. De ce să fi îngrijorat? Pentru ce? Tatăl meu a murit la vârstă de 31 de ani. Așa că mă gândesc acum: 38, 39, 40, 50! Orice vârstă aș avea e minunat! Pentru că încă sunt în viață! 

sursa:allure

 

  • Rawr

    E atata de frumoasa!